Wilquin_home_e.html

Bygg-och renoveringssupport för skandinaver i Barcelona och övriga Katalonien.


Vi tillhandahåller tjänster för er som ska bygga nytt, bygga till eller renovera hus i Katalonien? Vi erbjuder professionell besiktning enligt skandinaviska krav.  Vid köp av en fastighet måste kunden  själv kontrollera objektets skick. I Spanien kan det vara mycket svårt att yrka på dolda fel, och det är även i mäklarens intresse att inga oegentligheter dyker upp. Vi är specialister på området! Här är några av de tjänster som vi kan hjälpa till med:


Besiktning av  lägenheter och hus

Vi utför besiktningar av  bostäder med skandinaviska fackkunniga besiktningsmän och auktoriserade lokala hantverkare. Vi utfärdar besiktningsprotokoll enligt skandinaviska krav och nivåer.

Byggnation och renovering av hus och lägenhenheter 

Alla jobb som vi utför övervakas och leds av skandinaviska projektledare. I vårt team ingår arktitekter, projektledare, snickare, inredningssnickare, elektriker, målare, kakelsättare, rörmokare, golvläggare, smidesexperter, AC-­‐installatörer, markisinstallatörer etc. Alla hantverksarbeten utförs med skandinaviska kvalitetskrav.

Inredningssupport 

Vi hjälper dig till att upprätta planritningar på inredningslösningar, och att ta fram förslag på inredning. Vi jobbar med skandinaviska produkter, t ex möbler, kök, badrum, belysning, golv och vitvaror.

OM SQUARE   PROJEKT   KONTAKTA OSS